Solglimtvej 13 • 4540 Fårevejle​

 Ring i dag på telefon: 59 65 32 33

Send e-mail til: solglimt@solglimt.net

Dagligdagen

​Dagligdagen på Solglimt har en overordnet fast struktur med forudsigelighed og kontinuitet omkring diabetes, med faste blodsukkermålinger, insulinindtag mm. Yderligere har hvert barn eller unge en individuel hverdagsstruktur, som bliver tilpasset løbende, så strukturen er målrettet det enkelte barn eller unges behov, udvikling og handleplan.


Personalet hjælper støtter og vejleder børnene og de unge så de bedst muligt kan klare hverdagen. Solglimt forsøger at skabe en hyggelig og familiær stemning på afdelingerne, dette er gældende i alle facetter af dagligdagen. Børnene og de unge deltager alle i praktiske gøremål som rengøring, madlavning, oprydning samt forberede madpakke mm. til sin egen skole, job, eller uddannelse. Børnene og de unge spiser på deres respektive afdelinger.

Hver aften er der i Solglimtregi tilbud om motionsaktiviteter, (se under aktiviteter) Det forventes at den unge deltager i motion i løbet af ugen.
Solglimt tilbyder også lektiehjælp til de børn og unge der har brug for denne støtte. Det vil eksempelvis være en ung fra en gymnasial uddannelse, som vil bistå som lektiehjælper.

I weekenderne tilbydes der aktiviteter af større og mindre karakter, det kan være gåture i naturskønne Odsherred, ved vandet, biografture, gocart, mm. 

​Solglimt holder lukket, for unge under 18 år, hver tredje weekend. Dette betyder at barnet eller den unge kommer hjem hver tredje weekend. Hjemrejsen aftales og forsøges strikket sammen, så flere af de unge kan følges.

​Unge over 18år kan, efter aftale, blive på Solglimt i hjemrejse weekenderne. 


Solglimt ligger stor vægt på at de sociale relationer med familie, netværk m.fl. skal bevares og holdes ved lige i det omfang, som det gavner barnet eller den unge. Familie og venner er altid velkomne på Solglimt. Der er mulighed for besøg alle ugens dage. Besøgene bedes venligst være aftalt på forhånd. Overnattende gæster, holdes som udgangspunkt til weekender og ferier. Ligeledes kan der laves aftale om besøgsaftaler ud af huset.

På Solglimt er der mulighed for samtaleforløb med en psykolog, hvis det vurderes, at dette vil have en gavnlig effekt på barnet eller den unges anbringelse. 

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Solglimtvej 13 

4540 Fårevejle 

CVR: 51910117

Tlf.: 5965 3233

E-mail: solglimt@solglimt.net

Følg os på Facebook 

Tæt samarbejde med