Solglimtvej 13 • 4540 Fårevejle​

 Ring i dag på telefon: 59 65 32 33

Send e-mail til: solglimt@solglimt.net

Afdelingerne

​Solglimt består af to afdelinger, Skovly og Granly. På Solglimt har alle unge eget værelse, hvor de selv har ansvaret for rengøring, oprydning osv. Værelserne er møbleret ved indflytning, men de unge er velkomne til at sætte deres eget præg på værelserne i form af plakater, egne møbler, elektronik mv.


Alle børn og unge på Solglimt har en fast kontaktpædagog, som har kontakt med forældre, familie, skole, venner og sagsbehandler. Det er også med kontaktpædagogen der aftales hjemmeweekender, ferier, besøg af venner, tøjindkøb og lignende.

Afdeling Skovly har plads til otte børn og unge. Skovly er indrettet med alle værelser, samt aktivitetsrum på første sal og kontor samt stort køkkenalrum i stueetagen.

Afdeling Granly har også plads til 8 børn og unge, Granly er indrettet med 4 værelser på førstesal og 4 værelser i stue plan. I huset er der kontor, vaskerum og et stort køkkenalrum. 

På Solglimt laver de unge selv mad en dag om ugen, her vælger de unge selv menuen, handler ind og med støtte og vejledning laver de selv maden. 

​​Rammerne på Solglimt er opbygget ved en fast daglig struktur omkring diabetes. De unge har også almindelige dagligdagsopgaver som borddækning eller tømning af opvaskemaskine, værelsesrengøring osv. 

Foruden afdelingerne har Solglimt to bo-trænings lejligheder på adressen. De bruges til unge hvor næste skridt er udflytning til egen bolig. Rammerne er lidt anderledes i lejlighederne og der laves individuelle aftaler for hvilke ressourcer der skal styrkes inden senere udflytning.

Der indskrives ikke unge direkte til lejlighederne   

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Solglimtvej 13 

4540 Fårevejle 

CVR: 51910117

Tlf.: 5965 3233

E-mail: solglimt@solglimt.net

Følg os på Facebook 

Tæt samarbejde med