Solglimtvej 13 • 4540 Fårevejle​

 Ring i dag på telefon: 59 65 32 33

Send e-mail til: solglimt@solglimt.net

Personale

​Vi er et Team af engagerede og pålidelige uddannet pædagoger, der gennem løbende videreuddannelse sikrer et højt fagligt og kompetent niveau i forhold til det pædagogiske arbejde og diabetesbehandlingen.

Både pædagoger, praktiske og administrativt personale tager alle aktivt del i arbejdet med børnene og de unges i hverdagen.

Personalet har gennem mange års erfaring og uddannelse opnået en meget specialiseret viden om børn og unge med en kronisk sygdom. Personalet kan hjælpe støtte, vejlede og sætte rammer, så den unge bedst opnår en indsigt og på sigt accept af sin sygdom. 

​Diabetesbehandlingen varetages af personalet i samråd med vores lægekonsulent, som én gang om måneden har børnene og de unge i konsultation på Solglimt. Vi lægger stor vægt på, at barnet eller den unge er motiveret for opholdet, og at familien bakker op om det. 

Samarbejdet mellem barnet/den unge, familien og Solglimt er helt afgørende for om vi i den sidste ende kan hjælpe barnet eller den unge til et bedre liv med deres diabetes.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Solglimtvej 13 

4540 Fårevejle 

CVR: 51910117

Tlf.: 5965 3233

E-mail: solglimt@solglimt.net

Følg os på Facebook 

Tæt samarbejde med